Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Dykking i Phuket - Lær deg å dykke

Phuket har noen av asias beste dykkeplasser omkring seg. Den beste dykkingen finner man nok på Similian øyene (Similian Islands) og på Surin Islands. Det finnes også mange andre bra steder som redegjør for her. Den beste sikten bruker å være mellom desember og mai måned. Deretter blir det mer grumsete, men det gjør ingenting for de fleste, da dette medfører rikere planktonliv og dermed større sjanse for å se hvalhai, djevelrokker, forskjellige maneter og kjemperokker.

Prisen for et dykkersertifikat (Open Water Diver, PADI) koster mellom 8000 - 12000 Bath. Velg instruktør og lærer med omhu. Finn ut av deres rykte først, og la ikke gjerrigheten få deg til å velge noen useriøse. For de finnes!


Nyttige dykkerlinker for Phuket
Diving Phuket »
Bedste snorkling på Phuket »
Dykke på Koh Samui og Koh Tao »
Dykkerfirmaer i Phuket
Scubaglobe asia pacific »
Iq dive Khao Lak »
Wicked Diving Khao Lak »
Phuket Scuba Diving »
Seadragon Dive Center »
Poseidon Diving »


Dykking på Surin Islands

Koh Surin Nasjonalpark er ca 135 kvadratkilometer stort øyområde 53 kilometer utenfor Ranong provinsen. Rett nordøst for Phuket. Det finnes 5 øyer og både snorkling og scuba dykking er her helt fantastisk. Turer arrangeres hit fra de fleste steder på Phuket.
Surin Island

Dykking Similan Islands (Similan øyene)

Similian er på listen over de topp ti beste dykkeområder i verden. Vannet er fantastisk klart og sjansen for å se den beryktede hvalhaien, som er verdens største fisk, finnes absolutt tilstede her. Om man har mulighet så bør man absolutt ta en tur hit, enten det er med snorkel eller med fullt dykkerutstyr, så er det aldri noe man vil angre på. Det finnes en masse prisverdige såkalte "liveaboard" reiser hvor alt er inkludert, flere opphold på paradisstrendene inngår også. Dykkeområder som "Breakfast bend" og Turtle Rock" er noen av utallige plasser. Pris for 3 dager / 2 netter inkl alt kommer på ca 2200 NOK. Vel brukte penger, med andre ord!
Similan Island

Khai Nok og Khai Nui

Dette er to mindre øyer som ligger 15 minutter øst for Phuket med speedbåt. Mellom de to øyene går det en langgrunn strand og et fantastisk vakkert korallrev som finnes på begge sider. Et perfekt sted for snorkling og dykking.
Khai Nok og Khai Nui

Anemonerevet

Dette er en undervannsøy som huser store mengder fisk. Antageligvis et av de beste dykkersteder i Asia. Den er opptil 25 meter dyp og de fisker som oftes sees her er murener, leopardhai, løvefisk og barracuda. Her finnes det også store og flotte formasjoner av fantastiske koraller.
Dykke på phuket

Koh Racha Noi

Her kan man inne i mellom se hvalhai, djevelrokke og leopardhai. Men her finnes det også sterke undervannsstrømmer og er ikke en plass for nybegynnere. Den nordlige delen av klippen er derimot litt snillere.
Manta

Koh Racha Yai

Beliggende 20 km syd for Phuket. Dybden er mellom 5-20 meter og er et populært sted for nybegynnere. Øyen er utrolig flottt og noe større en Racha Noi. Byr på fin dykking.
Racha Yai IslandVelkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: