Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Snorkling rundt Phuket

Hvor finner man den beste snorklingen i Phuket? Går det an å snorkle på Phuket? Selvfølgelig, og plassene er mange! Man kan dele snorklingen inn i to grupper, de plassene som du kan reise til direkte fra Phukets strender og de plassene som du må reise til med båt. For snorkling som foregår i nærheten av øyene er kanskje den beste snorklingen. Se mer på vår side om dykking som beskriver mer om dette. Denne guiden tar deg med på en tur til de strandnære plassene for snorkling på Phuket

Trenger du kart for å se hvor de ulike strendene ligger?
Kart over Phukets strender »


Snorkling på  Paradise Beach korallrev

Det finnes et korallrev ca 100 meter utenfor stranden på ganske dypt vann. En del av korallene ble ødelagt av tsunamien, men revet er likevel fantastisk flott og velegnet til snorkling.
Snorkling på Phuket korallrev

Snorkling på Freedom Beach

Det finnes masse fisk å se på helt fra strandkanten og et stykke ut. Den finnes også en del revformasjoner og koraller, men ikke så altfor mye.
Snorkling og dykning i Thailand

Snorkling på Kata Beach

Kata Beach har muligens det beste korallrevet på grunt vann på Phuket. Revet har beliggenhet i den nordre delen av stranden, ca 80 meter ut fra strandenog videre mot den lille øyen Poo Island. Er man heldig kan man også se store skilpasser som svømmer ved revet. I den sødre grunne delen av stranden finnes det også mye fisk å se på. (Perfekt for barn) Her finner man også en del klippeformasjoner.
Snorkling på Kata Beach

Bad och snorkling - Tri Trang Beach

Tri Trang Beach har et ganske bra korallrev på ca 40 meter ut fra stranden. Sikten er ofte bra og man blir sjelden skuffet.
Tri Trang  Beach

Snorkling på Karon Beach

Det er ikke så mange koraller her, men ved lavvann kan man ta seg over til den sydlige delen av Karon Beach ved en klippe i vannet. Her svømmer det ofte masse fisk.
Snorkling på Karon Beach

Snorkling på Kata Noi Beach

Et fåtall koraller, men i den sydlige delen finnes det greit med fisk å se på.
Snorkling i thailand

Snorkling på Ao Sane Beach

Her finnes en del koraller helt nære stranden og sikten er ofste ok. En ganske fin plass for snorkling.
Bedste snorklingen i Thailand Ao Sane Beach

Snorkling på Nui Beach

Nui Beach er en veldig koselig strand for dagsturer, og snorklingen er veldig bra her. Her finnes det godt med koraller og sikten er bedre jo lengre ut man svømmer. Et tips er å svømme langs med klippeveggene ved stranden. Her er snorklingen utsøkt.
Badeliv og snorkling Nui Beach

Snorkling på Jungle Beach

Følg kysten vestover fra Nai Harn, etter en kilometer kommer man til to veldig små strender. Utenfor ligger rev som utgjør et kjempe fint snorkelvann! En liten sti leder ned til den første stranden. For å komme til den andre må man gå gjennom Baan Krating Jungle Beach Resort.

Badning og snorkling på Jungle Beach Phuket

Vil du lese mer om snorklingstips, så kan du sjekke siden om dykking rundt Phuket. Mange turer utenfor øya er ikke kun for dykkere, men det er ofte snorkling som er hovedformålet.
Beste dykkingen på Phuket »

OBS! Tenk over at man lett glemmer tid og rom når man snorkler, da man lett blir betatt av den marine verden og undervannsmiljøet. Bruk derfor t-shirt når du snorkler og en vannfast solbeskyttelsesolje, for å unngå å bli brent.


Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: